Wie zijn wij,

Ik ben Danielle en ik ben in deze wereld beland door het poppenhuis van onze dochter. Haar eerste poppenhuis paste niet echt in het interieur met de robuuste (wat ouderwetse) knalgele, rood en blauwe meubeltjes. Ik ging op zoek naar wat moderners en typte de woorden "modern poppenhuis"  in op internet, wauw, wat ik toen allemaal tegenkwam 🥰 . Zo ben ik begonnen met mijn eerste poppenhuis voor onze dochter en er volgden er veel meer. Het opknappen van oude huizen is soms een flinke uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen. Zo is Hippe poppenhuizen ook ontstaan. Het begon met meubeltjes te maken en te verkopen, dit was leuk om te doen en hiermee kon ik mijn hobby bekostigen.

Sinds 16 oktober 2017 had ik een webwinkel met handgemaakte leren sieraden. Ik wilde op den duur wat anders, de markt was verzadigd en toen heb ik op 17 februari 2020 Ikke Sieraden omgezet naar Hippe Poppenhuizen.  

Eind 2019 is Hippe poppenhuizen er even tussenuit geweest en halverwege 2020 weer  volop terug en inmiddels uitgegroeid tot een drukke webwinkel waar regelmatig nieuwe poppenhuis accessoires en meubels in verschijnen. De meubels worden gemaakt van 3D prints en soms gecombineerd met hout. Ook maak ik gebruik van andere materialen. Eigenlijk alles wat ik kan bewerken en om kan zetten naar een miniatuur dat gebruik ik. In drukke maanden word ik bijgestaan door mijn zoon en dochter en een paar vriendinnen, die graag een handje komen helpen als het nodig is.

Een paar keer per jaar staat Hippe poppenhuizen ook op 1 van de poppenhuisbeursen in Nederland. Heerlijk om jullie en alle andere poppenhuis liefhebbers te zien en te spreken. Zodra wij naar een beurs gaan laat ik dit tijdig weten en meld het via social media en deze website.

Veel plezier op de website en heb je nog vragen dan kan  je mij altijd een mailtje sturen!

 

Groetjes van het Danielle en de rest van het team Hippe poppenhuizen 

 


      

               

  


 

 

© 2020 - 2022 Hippepoppenhuizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel